Huddinge

Idag bär det av till Huddinge igen suck vad det är segt med dessa resor... nu får det snart räcka tycker inte att det är så kul med de här resorna :/

Harry växer som fasen... och har hittills bara bitit sönder 1 täcke, en sko, ett gäng leksaker och lite annat smått o gott.

Skolan går inte så bra längre det är skit segt.... tycker att det är tråkigt och jobbigt hinner aldrig plugga så jag hänger inte med dom andra....!!! Men det ska nog gå.

Hej hej

Harry :)


Skönt med sol!!!

Äntligen har snön börjat försvinna med tanke på hur mycket det var så är det nästan ingenting kvar...!

Skolan börjar bli extremt tråkig måste hitta motivationen igen den är helt borta just nu :/
Företagsekonomin är hopplös och jag som hade tänkt plugga B också... det är nog kört om jag inte kan komma på hur det där egentligen funkar suck!!!

Desiré är världens trottsigaste unge blir helt galen på henne snart hon bara skriker och hittar på en massa dumheter men det går väl över snart förhoppningsvis.!

Hon fyller 3 på onsdag... roligt... blir 2 kalas 1 på fredag eftermiddag för alla hennes kompisar och sen på lördag för släkten...!!!

Och fredag kväll ska vi till pizzan och dricka lite gott för Jennie och Jossan fyller 18 Grattis till dom :)

Nej nu ska jag se om man kan få skrik monstret i säng...!

¨Helgen...

Helgen har varit toppen... i fredags kväll flyttade jag ut alla möbler från gunnebo... lördags morse städades det... idag ska vi ner o putsa lite fönster sen e det klart där  SKÖNT

Igår var vi hos sara och henke dom bjöd på lite gott att äta o dricka mycket trevligt!!

Har börjat fundera lite på hösten tror att jag ska plugga lite till... ta lite olika kurser.. vill läsa företagsekonomi B, och  någon typ av juridik kanske... hmm får se vad det blir av det hela!!!!

Desiré mår jätte bra trivs super på dagis... nu är inskolningen över och det funkar jättebra.

Men för faan F.M

Jag går i skolan nu och förhoppningsvis lär jag mig att skriva lite bättre... men å andra sidan har ju inte du något att göra då :0)

Annars knallar allt på Desiré trivs jätte bra på dagis... jag trivs fortfarande bra i skolan... börjar bli lite små jobbigt men det ska nog gå...!

Huddinge blir det fortfarande 1 gång i månaden.... det e lite ofta men men det får gå...!

Nu sova praktik i morgon... kul kul

RSS 2.0