Solstrålen :)

Solstrålen :)


Hon e den underbaraste man kan tänkas ha :)

En liten valp...!

Nu har vi skaffat en liten dobermann valpett riktigt busfrö... så nu har vi 2 huliganer en schäffer och sen valpen... puhh e lite jobbigt men det visste jag ju att det skulle bli när vi tog hem monstret...!

Och så har man slutat röka också... eller ja nästan i alla fall.. röker max 4 om dagen... går faktiskt bättre än väntat!!!!

Något större hus blev det ju inte tal om... fy faan vad hyresvärden e störd morr... så nu har vi i stort sett bestämmt oss för att bo här tills vi kan köpa ett eget hus...! Det lär dröja länge men den som väntar på något gott...!

Desiré e sjuk nu har feber har haft en riktig skräck natt flickan har vaknat en gång i timmen och bara gråtit... så mamma lotta har väla fått sova max 3 timmar sammanlagt...!

Snart stundar det brölopp för fille o pia... jag e lite avis skulle också vilja gifta mig... men vem vet kanske blir så den som lever får se som dom säger..!

Nu börjar cilla bli tjock också ska bli lite kul att det e fler i gänget som får barn man känner sig lite utanför när det bara är jag o patrik som har barn... eller ja anna o tessan har ju också men vi umgås inte så mycket sen e deras barn 3 år äldre än desiré!

Nehe om man skulle tvätta städa diska och allt sånt kul nu...! SUCK... men det måste ju göras...!
Kramen

RSS 2.0