fort det går!!!

Nu e min solstråle redan 2 ½ månad det går så fort hon har redan växt 10 cm o gått upp 2 kg...! Hon e helt underbar skrattar hela tiden...!!!

Jag har försökt sluta röka vilket inte gått så jätte bra men jag ska vill inte röka längre förlorade en faster och en moster i lungcancer på samma vecka så egentligen e jag helt rubbad som inte slutar...!

Usch vad jag saknar min sambo träffas nästan aldrig längre eller jo vi sover ju ihop men så mycket mer än så vet jag inte om det är.... han bara jobbar men det e ju också så att hans jobb e ju säsong så vi går träffas till vintern igen...!

Om en vecka ska jag börja jobba lite det ska bli jävligt skönt... och det är ett underbart jobb ute på stranden o busar med barn i 3 veckor finns faan inget bättre jobb... fast det e ganska krävande samtidigt  för det gäller ju att se till 30 barn så dom inte druknar eller kör på någon med kanoterna osv...!

Ikväll blir det nog lite volleyboll med brosan o hans vänner det ska bli kul... intressant om inte annat :)

Och min lilla Linda ska flytta tillbaka till a-rum--- det ska bli skoj så jag har någon vän i alla fall fast frågan e om vi hinner umgås så mycket innan hon har jobbat ihjäl sig men go girl du e stark o modig! Och jag hoppas verkligen det går bra med din nya date :)

nästa vecka ska jag o min sambo gå sån där kurs så jag får börja övningsköra weeeiii kul det ska bli o tuta lite bil o få köra lite annat än mitt ute i skogen :)

nej nu ska jag hitta på nåt att göra men ha det bra mina vänner !!!

RIP allihopa ni e så många nu så ta hand om varandra mina nära o kära

RSS 2.0