Sommar

Nu äntligen känns det som att det ordnar till sig lite sover på sjukan var tredje natt just nu... ska tillbaka till huddinge i början av augusti...!

Desiré äter och äter det e så otroligt skönt men hon äter hela tiden :)

Annars är det mest lugnt längtar efter flytta nu... bara ca 1 månad kvar jippi :)


jobbigt

Ibland kommer rädslan ifatt.... jag och desiré tittade mycket på serien sjukhuset på tv3 och då fick man följa en pojke som hette viktor genom hans behandling.... idag tittade jag runt lite på nätet och hittade hans föräldrars blogg blev så ledsen... viktor hade inte klarat sin kamp.... då kommer rädslan ifatt kampen mpt desirés sjukdom är ju långt ifrån över än är allting så ovisst.... men jag hoppas av hela mitt hjärta...!!!

Alla tankar till viktor och hans familj idag...!

Lite dålig bloggare just nu :)

Det har hänt en del sen sist...desiré har börjat äta själv och bra dessutom... nu åker vi till västervik varrannan natt så hon får näringsdropp... vikten ökar hon väger nu 11,1 jippi!!!!

Hennes värden börjar också ordna till sig så det är bara hoppas på att det håller i sig nu så man snart kan få vara en familj på heltid...!

Vi ska flytta har hittat en lägenhet i ankarsrum igen skönt... så vi hoppas att någon snäll själ kan ta huset idag helst :)

även om det har hänt en hel del vet jag inte just nu vad jag ska skriva... det var väl allt extremt kortfattat :)

RSS 2.0