Underbara barn :)

Idag har desirés kusin Tina 5 år haft skola med Desiré.... Nu Desiré ska vi säga kyss mig i arslet sen säger Desiré lydigt efter.... men med 2 mindre glada mammor slutade skolan med Ryck mig i fjädern hahaha dessa barn :)

Annars idag har vi inte gjort så mycket.... varit en sväng i stan o kollat lite men det var kallt och mycket folk så det blev hemgång ganska fort!

Ikväll har jag skjutsat iväg lillebror ska hämta honom lite senare ute i skogen... huuu för att köra i mörker på dessa älgstigar :/ men men nästa gång får han köra på mig :)

Vilken dag

Seg som faan finns inte ens mycket att skriva... så jag tror jag skiter i det idag :/



Sofie.... Paranormal activity var jätte tråkig i början hände ingenting... man tappar verkligen intresset men sen händer det desto mer... det är svårt att berätta något alls om filmen utan att avslöja för mycket. Men om man inte är mycket för "blodiga" skräck utan mer psykiskt läskiga så e det en rekomenderad film !
Den är även inspelad som blair witch project alltså dom springer runt med videokamera själva... vilket jag inte visste innan så det blev en suck för det med.
ähh jag e visst ganska kass på filmrecensioner haha men se den... det är den värd!

Denna dag

Idag har bara tråkiga nyheter avlöst varandra började tidigt i morse... Jag måste bara säga att jag tänker på alla som har det tufft just nu alla vars liv är skit orättvist just nu. Önskar det fanns något att göra något för att alla skulle få det en gnutta bättre men jag är ingen under människa kan inte annat göra än att säga att jag finns här för alla som vill...!

Desiré går det bra för... hon springer runt som fasen nu full fart. Idag kom hennes älskade morfar ut från fängelset hon blrv så glad över att se honom igen hon skulle sitta hos fosa hela tiden :)
Måste säga att det var lite kul att se han igen gubben börjar bli en gammal man nu :)

Imorgon ska jag nog bara göra ingenting tror jag... eller ja Det blir väl att skjutsa Desiré till mormor på morgonen eftersom hon ska vara där hela tiden men hennes mamma tycker inte det är lika kul alla gånger.... får ju magsår av allt kaffe man häller i sig!

Nu ska hon sova lite trött ! Kram

rättvist nevars

Mitt kusinbarn ligger på sjukhuset efter en bilolycka... har inte riktigt fått grepp om hur allvarligt det är bara att det inte ser så bra ut just nu... jag hoppas att allt ordnar sig och att hon blir bra igen!!!
Tänker på min stackars kusin som om hon inte har nog med den lilla usch ibland blir man riktigt trött på detta orättvisa liv!

För oss går det framåt.... desiré har inte så ont i sina ben längre alvedonen har nog hjälpt lite trotts allt.... hon är ett riktigt energiknippe just nu... vill att det ska hända saker hela tiden det går inte ens vara lugn i 5 minuter det ska vara fullt ös hela tiden!

nej nu ska man snart dra till stan och se om man hittar skor till mormor hon börjar frysa i sina fina foppa :)

Carola och Åsa vi tänker på er massor allihopa

Alvedon... nevars

Nu är det tredje dagen med alvedon och det har inte blivit ett skit bättre med hennes ben...jag ger det helgen också sen får jag väl ta och ringa huddinge och se om dom har någon mer super bra idé :/

Idag är det världens tråkigaste väder det bara regnar o regnar suck.... vet inte vad man ska hitta på riktigt...!

Imorgon ska vi in till stan Desiré ska få vaccination mot svininfluensan.... är väldigt skeptisk mot vaccinationen men det är ju huddinge som beslutat att desiré måste ha den så då får man väl lita på att det fyller sin funktion och att det är hel ofarligt!

Nehe nu e det dags att laga mat... har tänkt vara seriös idag och fixa lite hemmagjorda köttbullar :)

Ensamt!

Desiré har fått lite idéer för sig... på morgonen ska hon till mormor utan mamma sen direkt efter det ska hon till Sara utan mamma åter igen... så jag sitter hemma sj nästan hela förmiddagarna och glor...!
visst är det roligt att hon kan släppa mammas hals en stund men nu har det nästan gått för långt hon e ju inte så stro riktigt :)

Hon är som en liten papegoja nu allt man säger härmar hon... ibland är det gulligt men ibland är det mindre gulliga saker som hoppar ur munnen.... så man få¨r verkligen tänka efter vad man säger!


Huddinge

det gick bra i Huddinge alla prover såg bra ut. Men det här med Desirés ben är för dom en gåta dom kan inte säga vad det skulle kunna vara alls :/
Men hon ska nu få alvedon regelbundet 3 gånger/dag så får vi se om det blir något bättre...jag tror inte att alvedon hjälper men det är värt att prova.
Har det inte blivit något bättre inom 2 veckor så ska dom ev röntga och göra vidare kontroller.
Det börjar bli jobbigt att bära henne överallt nu hon ökar ju i vikt hela tiden samtidigt !

annars knallar det mesta på som vanligt... jessan hade varit på ultraljud idag och tydligen väntar hon en kickboxare :)
Misstänker att saras bebis kommer vara minst lika vild :)


Fredag idag då

Jaha idag är det fredag... ska ta oss in till stan en sväng se om vi kan hitta en vinterjacka till desiré.... men hon har en regnjacka så hon säger att det räcker och hon ska inte ha någon annan skit unge :)

Annars blir det nog lugnt idag som vanligt :) får se om solen tittar fram en stund så man kan gå till lekparken och gunga lite i eftermiddag..!

Funderar på om man skulle ta och köpa sig en hund igen...men det är nog lika bra att vänta en stund till... i alla fall tills det har gått ett år eller 2 !

Blir ju en liten bebis i familjen om några månader man kan låna en stund ibland när man har tråkigt :)

Nehe dags att börja göra sig i ordning....!

trött

Idag är jag ordentligt trött funderar på att sova middag :) men då kan man väla inte så ikväll :/

Vilket styr det är med desirés mediciner nu... västervik ska ta över det mesta som rör desiré nu men jag har aldrig varit med om något så komplicerat som när jag bad om recept på mediciner och annat... det har nu tagit 2 veckor innan vi har fått ordning på det. Behöver egentligen recept på ett licensläkemedel... men jag har kommit fram till att jag ber faktiskt huddinge om det...!

Det mesta knallar på som vanligt nu hon är pigg mamma trött och rastlös precis som det ska vara :)

Nu ska jag nog ta tag i alla dagars stora bekymmer.... Vad ska man ha för mat!?

RIP Jocke

Nu har det hänt igen... en alldelles för ung människa förlorar sitt liv... kändes som man gick tillbaka några år var inte alls speciellet kul... Jag kände inte jocke så väl men det konstigaste är att vi var på samma fest i lördags och han körde in oss till stan och skjutsade hem mig senare på natten och han var så lätt det var inte alls svårt att lära känna honom.

Men alla jobbiga tankar går idag till hans familj och till Henke en av hans bästa vänner... det är svårt att veta vad man ska säga till henke men jag vet att det blir tufft men det ordnar sig till slut...!

trampa i samma spår...

Nu börjar det här bli riktigt tråkigt... gör samma saker varje dag man kan inte skilja på helg och vecka ens :(
Börjar verkligen längta efter en "normal" vardag.
Det är skillnad när det är tätt med sjukhus besök för då hinner man inte tänka på mycket annat än sjukan o mediciner, men nu är det lite sjukhus och mindre mediciner...så nu har man hur mycket tid som helst att sucka på!

Om man hade haft lite mera pengar att spendera på ingenting kunde man ju åtminstonde åka runt lite och titta lite på saker och ting men som det är nu så får man vara lite försiktig med det som finns.... och det är inte mycket man kan göra utan pengar....

Just nu är vi hos mormor Desiré och mormor bakar muffins precis som vanligt det har blivit deras nya hobby man får typ äta muffins så det står en upp över öronen :)

Pratade med pappa förut han längtar massor efter desiré och man kan ju förstå det för nu händer det en del igen :) Desiré är så rolig för när man frågar henne vart morfar är säger hon att han e i fängelset för han har haft fulla ben och kört bil....och polisen tog alla hans pippi pengar (tjugolapp) :)

Vilken tråkig dag

Denna dag har varit hur lång som helst :/ i morse gick vi till lekparken och gungade lite sen har vi hunnit med att sov hälsa på mamma och syster och anna ätit mat 2 gånger och hälsat på anna igen men nu snart äntligen kan man sova ....!

Desiré och Elias lekte hur mycket som helst ikväll så nu har man en dotter som är totalt övertrött och bara skriker puh hoppas patrik kan få henne att somna snart !!!

Ojoj det är värsta babyboom bland folket runt omkring jag är givetvis glad för alla andra men ibland blir jag enormt ledsen... längtan efetr en liten är jättestor men rädslan är större.... kommer man någonsin väga skaffa en till eller kan man alltid vara rädd??!!

Byta plåster SUCK

Iadg har vi varit på sjukan och byt plåster på Desirés cvk... och det är inte populärt hon fattar direkt vad som ska göras och blir jätte ledsen... men nu e det gjort så det e en vecka till nästa omgång!

Jag har funderat i månader på hur man på enklast sätt ska förklara för desiré om allt hon har varit med om... så hon förstår när hon blir äldre, sen en kväll kom jag på att man kanske skulle berätta det som en saga så det blev sagan om lilla desiré sjuk.... och nu säger desiré varje kväll mamma berätta sagan om lilla desiré sjuk :)
Och häromdagen berätta desiré sagan för mormor... så det var nog ingen dum ide alls :)

Nej nu kanske man skulle ta och sova lite middag.... ska på bio ikväll med anna vilket ska bli trevligt...!

Måndag

Jaha idag har man varit ute och gått... jag har fikat lite sen letade jag fram mina gamla hyllor tänkte vara duktig och sätta upp dom men ack så fel jag hade.... fanns varken skruv eller plugg att få tag på i hela byn :(

Desiré mår ganska bra nu... hon har lite ont i benen men det är på väg att ge sig vilket är skönt... jag däremot har varit grymt förkyld hur länge som helst nu släpper faan aldrig!!!

I veckan som var följde jag med gubben och jimmy och jobba lite det var grymt skönt att för en gångs skull vara fysikst trött inte bara psykiskt!!!

Det är mycket som händer runt bland alla nu det är roligt...och det kommer att gå bra för allihopa :)

Tack snälla Lina för att du gjorde min blogg så fin en kram till dig !

RSS 2.0