1-års kontroll

Iadg åker vi till Huddinge på 1-årskontroll... är lite intensiva dagar men å andra sidan e det skönt att det inte blir så länge där. Patrik ska följa med upp för en gångs skull behövs när det är så mycket!

Annars knallar det mesta på som vanligt jag trivs super i skolan och funderar på att ta en andra termin också.!

F.M Jag har saknat dina spydiga kommentarer skönt att du är tillbaka :)

Nu har skolan börjat!

Trivs super bra hittills är allt jätte roligt....och väldigt intressant...!!! Det här komme nog gå bra så länge desiré håller sig pigg!

Nästa vecka ska vi till huddinge på 1-års kontroll... snabbt det har gått....!

Isåka

Igår var vi och körde på isen så jäkla roligt är grymt sugen på att införskaffa en "leksak"... är lite tråkigt att köra den bil man använder till vardags i fall det skulle hända något..!

Idag har jag sökt ett gäng jobb... det är fasen inte lätt när man inte sökt ett enda jobb på snart 4 år...vet inte riktigt vad man ska skriva...!

Ett jobb jag sökte skulle man skriva vad man själv anser är den största bedrift man har gjort eller så.... hmm skit lätt ju INTE...! men det blir nog bra med det.

Det känns som jag börjar bli lite mera framåt med saker o ting... känns som att man skulle kanske kunna få vardagen att funka... men hela tiden tänker man ju på om Desiré skulle bli sjuk igen... ibland tänker jag att det inte e någon mening med skola och jobb för man vet aldrig... men va faan jag kan inte tänka så tills hon blir "friskförklarad" för det blir hon väl om ca 5 år eller så...! Så idag tar jag tag i saker men i morgon kanske svakan e tillbaka men det tar vi då :)

Nu kan skolan gärna få börja!

Tråkigt dag ut och dag in... vet inte vad man ska hitta på finns inte mycket att göra vi åker lite pulka går en promenad leker en stund kollar på tv åker en sväng ja det e dagarna i vårat liv just nu... händer ingenting... visst kan det vara skönt men man är ju så van vid massor sjukhus besök ligga inne titt som tätt... och ja allt vad som har varit...! Så nu vet man ju knappt hur man ska fördriva dagarna utan allt som har tillhört vårat liv!

Om en vecka börjar jag i skolan i alla fall... skönt... bara hoppas man kan pussla ihop tider med patrik eller mormor så man kan fixa plugg...!

Nej nu ska jag nog sätta mig o fundera på vad man kan hitta på.... hej hej

Äntligen är julen över!!!

Det har varit en bra jul fast lite tråkigt... vet inte riktigt vad man ska hitta på med Desiré längre... hon vill leka mer och mer med andra barn... och visst finns det barn men ingen i hennes ålder...!

Hon har kommit in i världens trotts ålder och är jätte jobbig ibland... slåss o rivs och bits... men det hör väl till :/

Nyårsafton var bra vi var hos Sara och Henke och åt lite gott spela lite spel... riktigt vuxenmys :)

den 27/1 bär det av till huddinge igen för 1 års kontroll... faan vad tiden går fort känns som om det var förra veckan vi kom hem från huddinge typ!

Jag börjar skolan nu i januari ska bli extremt skönt att göra något...känns som ett steg närmare ett "normalt" liv... hoppas bara att man kan få gå färdigt och kanske hitta sig ett jobb sen!

Jag ska diskutera med läkarna i huddinge och se om Desiré kan börja dagis snart och hur mycket vi måste tänka på saker och ting... skulle vara skönt för Desiré om hon kunde få börja dagis och leka lite med andra barn och även hon få ett "normalt" liv!

RSS 2.0