kub kväll för ett tag sen

Snyggve :)
E faan inte lätt att träffa kungen :/




Lille skiddan var här
Och kvistarna
Lille mamma var också här
Och lille Linda alltid snygg på kort ;)
Och sen lille fylle sara :)

släkt träffen








2-års dagen





Det är en busunge




Idag är jag trött!!!!!!

vilken dag hållt igång sen kl 11 inte tagit det lungt en sekund... först var det stan handla till grillat sen skjutsade jag patriks mormor till affären och sen ut till graven och sen hem med henne åka till mamma fixa gratäng grillspett och allt som hör till sen har desiré haft jätte ont i magen så man har försökt hålla henne på hyffsat humör sen grilla vi sen käka vi sen tårta och så fick vi träffa lilla leon... jätte söt kille ju :) ja så helt enkelt e jag skit slut ikväll...!

I morgon ska jag till anna på sexparty får se om vi får ihop lite folk annars blir det bara vi och det blir ju trevligt det med ;) sen ska vi eventuellt till trubadurafton men eftersom jag inte kan dricka i morgon så får vi se hur det blir med den saken!

Patrik har åkt iväg på tallin kryssning... hoppas verkligen han får roligt för hur den än är med allting så måste vi få vara människor ibland också... man får inte glömma sig själv totalt för då blir det inget bra med något...!

Jag hoppas av hela mitt hjärta att Desiré mår bättre snart... jag kan inte ens förklara hur jobbig denna situation är.... det tar så fruktansvärt mycket när hon inte mår så bra... hoppas hoppas hoppas!!!!!!!

gissa leken eller???!!!

Det blir ingen ordning på Desirés mage...och just nu känns dt som en jävla gissningslek från läkarens sida... vi provar lite det och lite det och funkar inte det så får vi provat något annat.... önskar att dom bara kunde säga att det här är det och så här gör vi men det är ju aldrig så...!

Hon är precis blåprickig på hela kroppen min lilla gumma... trombocyterna vill tydligen inte stiga... men jag undrar ju även hur mycket blåmärken och grejer hon kan få utan att det blir någon fara...!!

Jag får väl se hur det blior på måndag blir kanske inlagda...eller åtminstonde kan jag tänka mig att vi blir kvar i huddinge...och då är ju frågan om jag ska ta med mig någon upp eller kanske e det lika bra att åka ensam... jag vet faan inte...!

Usch allt det här tar mycket känner mig precis slut psykiskt... Hoppas hoppas att det vänder snart...vill ju ha min glada busunge "tillbaka"

Huddinge :(

Idag har vi varit i huddinge denna gång gick det inte så jätte bra :( desiré har fått högt blodtryck så nu har dom satt in medicin för det... sen har hon gått ner i vikt så nu måste vi verkligen få in ett system på mat och sondmat... sen är ett av hennes värden inte så bra dom misstänker att det kan vara ett virus i kroppen som ställer till det så nu blir det prover i västervik på onsdag och sen tillbaka till huddinge på måndag :(

Jippie

JAG HAR KÖRKORT IGEN JIPPIE


Kläder suck

Faan det är dags att gå ner några hundra kilo i vikt.... jag kan lova att det är inte lätt att hitta kläder när man e lite tjock byxor är faan helt kört om man inte går på tjockis avdelningen och hur roligt är det då???? så nu är det dags att börja tänka lite på vad man trycker i sig egentligen... sen skulle jag dessutom behöva ta ut min p-stav annar vet i faan om det går att gå ner i vikt... men jag gör ett tappert försök...!

Dagen har varit ganska bra desiré har varit ganska pigg idag vi var i lekparken och gungade lite vilket hon tycker är super kul... och varje gång hon skrattar blir jag varm i hela kroppen :)

I morgon ska jag ringa till sjukan i västervik och se vilken dag vi kan komma och spola hennes cvk... det måste göras ca var 10:nde dag så det blir en resa till västervik mellan huddinge resorna.... huddinge ska vi tillbaka till den 18 maj är det tänkt!!

Faan vad trött jag är i kväll blir nog kudden tidigt... desiré vill inte sova så länge på morgonen det är upp senst halv 7 Suck!

Sara jag är glad för din skull men vad faan jag har saknat dig hela helgen och nu är du där igen.... glöm mig inte nu!!!!!!

Jahopp söndag morgon!

Helgen har varit skön... igår var jag med mor och kvistarna till stan och handlade lite det var faktiskt skönt att få några timmar från desiré blir lite jobbigt att bära på henne hela vekorna för hon är inte jätte pigg orkar inte göra jätte mycket själv än...!

Huset var inte riktigt som vi väntat det var mycket mycket mer att göra på det så vi får se måste fundera ett tag till...!!

nej nu e det barnprogram som gäller hej hej

Huddinge

Igår till idag var vi i huddinge igen för lite provtagning och undersökning... det mesta gick bra fast proverna låg inte riktigt hundra så vi ska åka till västervik på onsdag och ta prover så dom ser att det inte blir några problem...!
Vi hade mormor med till huddinge det tyckte desiré var super roligt så vi bjöd mormor på mcdonalds och jag tror aldrig varken jag eller desiré har sett mormor äta så mycket hon tyckte det var super gott :)

Fan vad träligt det är att inte ha körkort jag bli så förbannat beroende av min mor nu när patrik måste jobba lite... känns skit jobbigt.... och det finns inga tider för uppkörning på skit länge jag blir så trött.... sen ska jag dessutom köra upp i vimmerby vilket är ytterligare ett nervöst moment jag kan inte köra i vimmerby det e ju för faan enkelriktat och invecklat i den jävla staden :/

i morgon ska vi titta på hus det ska bli skoj sen ska jag ringa banken och höra om man kanske kan få låna en slant så vi kan köpa det också... det blir nog mindre kul misstänker jag men det är bara hålla en tumme och hoppas på det bästa...!!!!!

Nej nu ska jag spela lite sen e det sängläge som gäller e faan skit trött....!

RSS 2.0