sånt e livet....

natten mellan torsdag och fredag gick min faster bort... men man måste se det från den ljusa sidan nu e hennes lidande över... faan så dum man e som röker egentligen... nu har man ju sett hur det har gått för 2 st rökare både gick bort i lungcancer.... måste sluta ska sluta men det e faan inte lätt...!!!

Helgen har varit så lugn o skön... i går kväll satt jag o min sambo och hans barn o spela lite kort o dipa grönsaker o det kan jag säga var ingen hit :/  det ska vara en påse flottiga chips till dip :)

Jag o min sambo tjaffsar ganska mycket om skit saker men det hör väl till antar jag..bara man kan bli sams igen utan större bekymmer...!  Jag älskar honom jätte mycket skulle inte kunna tänka mig ett liv utan honom... nu har vi snart varit förlovade i ett år.... midsommar förra året :) Undrar om det blir brölopp snart eller om man inte blir gift innan man dör :) !!!
Jag tycker det e ganska häftigt hur en person kan förändra en annan så himmla mycket... innan jag träffade patrik var mitt liv helt upponer allt var bara struligt o jobbigt och någon som var så rädd för kärleken som jag var finns det nog inte... vågade inte älska någon vågade inte ha ett gemensamt liv med någon kunde inte vara seriös...kunde inte vara trogen ingenting funkade som det skulle....!
Men nu e jag sambo vågar visa vad jag känner och har aldrig varit otrogen mot patrik kommer aldrig vara det heller... ser knappt åt andra killar han har ju allt jag vill ha.....!!!!
Tack för att du visade mig vad äkta kärlek är!!!!!!!!!!

Det e så skönt nu har våran dotter börjat sova hela nätterna underbart :)

kanske skriver mer sedan Kramen

Jaha nu e det igång!!!

Han kom ut i tisdags o igår var det igång... faan så dum i huvet han är...det bästa skulle ju vara om han flytta från dom men inte då... dom ska springa runt o plåga varandra... blir så trött....!

Igår kom min styvson :) det e roligt att han kommer men jag blir förbannad på patrik för han kan inte förstå att det blir jobbigt efter ett par dagar... framför allt när han skiter i att vara hemma o jobbar istället... det e inte så att jag blir arg för att han jobbar det jag blir arg för är att han säger till barnen att dom kan komma så e han inte ens hemma.... jag sa att dom kunde komma på fredag även om han skulle jobba i helgen för jag saknar dom men jag orkar inte från onsdag-söndag!!!!!!!!!

Idag ska jag o styvsonen till min mamma och äta rabarber paj *mums* skriver kanske mer senare...!

puhh nu e jag trött !!!

Sov som en påse skit i natt med... vaknade vid 03:30 o kunde inte somna om... vet inte vad jag ska göra för att kunna sova lite mer..!!!
Min faster har visst blivit sämre dom hade tydligen vak på henne i natt... usch det e aldrig lätt när det e svårt *suck*
Film kvällen blev inställd igår orkade inte... orkade knappt hålla upp ögonen...!!!!!!

På fredag ska jag med syster yster o våra barn in till stan o handla kläder det ska bli skojit :)
och snart ska man börja övningsköra också... d ska med bli kul... hoppas på ett körkort lite fort nu ...!!

Nej nu e det matdags... !!!

Är nog lite ledsen ändå!

Min faster ligger för döden... först har jag inte tänkt så mycket på det har ju inte träffat henne så mycket dom sista åren... men vaknade vi 3 och kände mig inte alls glad drömmde om henne... hoppas verkligen att det går fort nu så hon slipper lida...!!! hon har lungcancer känner mig rätt dum som röker när man tänker på henne måste nog sluta vill inte att min dotter ska behöva leva med en cancer sjuk mamma!!! Känns som om maj månad aldrig kommer bli en okej månad igen... tänkte på micke o min bror hela söndagen... kommer så väl ihåg när brosan ringde till mig o fråga om han fick komma ner till oss hörde direkt att det var något som inte stog rätt till men jag trodde aldrig det var så fel... trodde inte på dig när du sa att micke hade gått bort tog en stund innan jag fatta att du menade allvar... e så glad att du kommer till mig när det e tungt... kan inte blåsa bort det tunga men jag kan i alla fall visa att det finns dom som älskar dig kära bror...!

Idag kommer pappa hem också... e delade känslor lite kul men mest jobbigt tror jag... blir ju så mycket tjaffs o mamma mår ju inte bra när du e hemma..... eller dete e väl ingen av oss som mår så prima av din närvaro...!

Faan vad jag e glad att jag har Min prins och min solstråle... vad skulle jag göra utan er... <3

Nu e det nog bäst att försöka sova en stund.... ska ju orka kolla skräck film ikväll....!
 

Det var den kvällen...!

Tänkte gå till min syster en sväng i kväll... men som vanligt när jag säger att jag ska någonstans blir det sura miner... men han skulle prova på hur det känns att vara fast hemma hela dagarna inte ta sig någonstans allt e ett jävla krångel...!!!!!!!!! en enda dag som jag har det skulle knäka honom totalt..... orkar inte tjaffsa har gett upp...!
Har konstaterat att jag aldrig har gjort något för min egen skull.. har bara rättat mig efter alla andra hela tiden... och nu e det försent att göra något för  mig sj nu har jag våran dotter att tänka på...!!!!!!!!


vilsen liten flicka ingenstans att gå...famlar i mörkret kommer aldrig ljuset nå!

men man vänjer sig!!!!!!!! Lär sig leva med det!!!!!!!

ny dag nya tag haha!!

Undrar vad man ska hitta på idag... e så tråkigt finns inte möe att göra om dagarna...!
Ronny kanske skulle komma på kaffe ska bli kul i så fall var ju ett ex antal månader sen vi sågs...om det inte tom e nåt år eller 2!!!! Och lilla em kanske också skulle komma på kaffe... hmm den här dagen kommer sluta i magsår *skratt* Nej nu ska jag nog till mamma o dricka kaffe...hehe!!!!!!!!


Man kan inte både äta kakan o ha den kvar

fast man bra gärna skulle vilja det!!!!!!!!!!!

Tänkte inte skriva massa skit på denna blogg men jag e så jävla irriterad... eller nee ledsen mer!!!  Haft en hel kass dag... min dotter har varit gnällig hela dagen hon har typ inte sovit något.... och jag e skit trött...längtade oerhört mycket efter att min sambo skulle komma hem så jag fick lite "hjälp"... o visst han kom hem åt o åkte igen skulle bara... och det där bara tog ett ex antal timmar skrev till honom vid kl 18 fick svar kl 19 kommer straxt... jo han kom 2 timmar senare.... så jävla sur jag blir!!!!!!!!!! han visste att hon var gnällig o att jag var as trött men ändå skiter han i det..!!!!!!!!     börjar känna mig ganska ensam i vårat förhållande....!!!!!
och inte nog med det nu e det som om han e sur på mig...för att jag på pekade att jag hade behövt lite stöd...! blir ju aldrig klok på dessa gubbar !!!!!!!!!

Ja o på tisdag kommer min kära far hem från kåken... o den här gången ska han skärpa sig precis som alla andra gånger... fy faan vad jag avskyr lögner...! Tycker inte om när han e hemma det e så jobbigt alla går på hel spänn o oroar sig så mycket o faktiskt trotts att jag har levt med skiten i 23 år så blir jag ändå ledsen i bland konstigt det här! Det jag tycker e allra jobbigast det e när min sambo o nära vänner sitter o pratar en massa skit... det e ju faktiskt min pappa dom pratar om!!!!

Nej nu har jag nog gnällt färdigt tror jag... måste nog försöka sova lite snart vaknar väl min solstråle igen...!!!!!

Ett år

För ett år sen var det bara kaos o katastrof, Men i år känns det lite bättre hoppas bara det håller i sig peppar peppar !!!!!!!!!!!!!

Inte trodde jag att jag skulle skaffa sån här blogg i alla fall... men blev lite sugen o nu har jag gjort det....!

nu vakna min solstråle så det blir skriva mer i morgon....!!!!!!!!!

RSS 2.0