Ett gäng idioter

Blir faan skit sur på detta ställe!!!!!!!!!! Idag har vi i princip fått förklarat för oss att vi ska bara hålla käften och att det är ingen mening med att fråga saker o ting eller ifrågasätta vad dom gör med desiré för dom kan sitt jobb och dom är duktiga... men för helvete det är vårat barn vi har all rätt i världen att ifrågasätta vi har all rätt i världen o säga ifrån när något är tokigt och vi har full rätt att veta vad dom tänker o tycker!!!

Finns tydligen dessutom ett gäng på avdelningen som känner sig orättvist behandlade av oss och stötta och allt vad det nu var... tydligen kan dom inte lyssna på föräldrarna utan att känna sig som dåliga människor...frågan är om dom är dåliga människor egentligen då!!!!!!!

Hoppas att dom är som vanligt på ronden i morgon så jag kan bli förbannad o säga vad jag tycker o tänker... är dom rövslickare kan jag ju inte det på något sätt finns det något som säger att man ska hålla sig vän med dom för desirés skull... men vi måste ju kunna lita på dom och deras arbete vilket vi inte gör alls i dagsläget!!!!!!!!!

visst finns det ett gäng som är bra en stor guldmedalj till therese maria och fransisca ni gör faan så man åtminstonde orkar lite på detta jävla ställe!!!!!!!!!!!!!!!!!

Desiré är pigg idag i alla fall... lite framsteg har gjorts hon har ätit 3 köttbullar lite äpple och kiwi... hoppas på att det ordnar till sig med maten nu så vi kan slippa idioterna ett tag!!!!!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0