Söndag!!!

I huddinge gick det jätte bra lite bättre än förväntat.... nu ska vi åka dit ungefär en gång varannan vecka skönt skönt.... tydligen tycker dom att det har gått bättre för desiré än för många andra... alla prover ser bra ut ..... men hennes mage är fortfarande svullen och hon har ont... nu har vi börjat ge henne alvedon regelbundet och det funkar faktiskt mycket bra...!

Helgen har varit väldigt konstíg.... vi var på pizzerian igår och åt och drack gott vilket var trevligt ett tag.... sen berättade dom att en kille som har jobbat på pizzan gick bort igår eftermiddag efter en bilolycka det känns ganska jobbigt vi hade mycket diskusioner med honom och han var jävligt rolig.... men han har det nog bättre nu... han slipper längtan det var vad han ville sa dom!
Sen ringer bror och berättar att pappa låg på sjukan han har tydligen inflammation i hjärtsäcken eller vad det var.... men som vanligt drog han ifrån sjukan så nu e det bara vänta antingen på att han kommer hem eller att någon ringer och säger att han inte finns mer!!!!!!

Orkar inte tänka på honom så mycket det får stå för honom vad som händer nu... han vill ju inte ha någon hjälp och då kan man inget göra heller ibland känns det som varför ska vi bry oss när han inte själv gör det.... men svaret är ganska enkelt pappa är alltid pappa hur han än är...!

Jag har funderat ganska mycket på allt idag.... nu har vi kämpat mot desirés cancer i 1½ år undrar om det är över nu eller om man måste kämpa i flera år till...sen ordet cancer är skrämmande men leukemi låter bara överdrivet leukemi är ett ord man använder för att slippa erkänna att hon är cancer sjuk....Ja fy faan vad det snurrar i skallen ikväll... hoppas man kan få sova lite sedan....!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0