Läkare...

Idag var vi hos läkaren på morgonen och hon vill helst lägga in oss men samtidigt inte för då riskerar desiré att få mera infektioner....!! så vi ska tillbaka dit vid 16 igen så hon får kolla på desiré och hoppas hoppas att det är bra så vi får gå till mcdonalds igen...!

Själv tycker jag att desiré är något piggare idag än igår men det går bara på halvfart det är inte busungen som man får jaga runt hela bygget direkt...!

Pluggandet till körkortet känns som att det börjar gå lite bättre nu... har inte lika mycket panik men vi får väl se när det börjar närma sig då kommer väl paniken tillbaka...!

Desiré fick en kompis här i helgen en liten kille som heter edvin... när vi borsta tänderna i morse började det knacka på dörren sen ropade han desiré desiré vi ska ju leka hahaha gulligt :)

Kommentarer
Postat av: F.M.

Tom Tits i Södertälje,ej porr,Bilbörsen på Arenav vid Globen,sköna bilar till försäljning,Fjärilshuset vid Haga Norra,Skansen,Leksaksmuseet,Vin och spritmuseet,Tekniska Musset,Kaknästornet,fin utsikt med svindyrt fika,Kulturhuset vid Sergels Torg,Knarkarna på Plattan,Kolla vad Kista och Stockholmsmässan har att erbjuda,Drottningholms slott och vinka till Kungen och sedan ta färjan tillbaka till Slagsta,50:-,Lida naturskön fika.

Tråkigt att ni inte kan umgås med andra människor.

2009-04-05 @ 19:18:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0