sömnproblem.se suck

finns faan inget störigare än att vända o vrida på sig o absolut inte kunna somna fast man e skit trött :(
 
idag har det varit piss väder hela dagen igen urk men har varit gansla trevligt ändå Skiddan kom ner i hinka kaffe blir juh typ bara en gång om året som vi ses så det e mycket uppskattat varje gång :)
 
När jag kom ner till dagis idag o skulle hämta Desire så kommer en personal o förklara att Desire hade varit i lite bråk idag....givetvis frågar jag desire om det o hon förklarar helt lugnt att hon o en kompis blivit osams o börjat slåss .... jag slog rev o nöp henne mwn mamma vet du hon slig faktiskt tillbaka så nu e vi lika ....sen senare ikväll säger Desire du mamma uag slog henne i skallen så hennes nya glasögon åkte i golvet.... suck förbaskade unge varför fick du humör efter.mamma ;) 
 
nej nu blir det väl att försöka sova ett par timmar till Hejpa

säger bara blä

alltså det har regnat hela jävla dagen har bara lust att lägga mig på golvet o skrika som en barnunge  :/ 
 
Mira mår inge bra idag hon har feber o gnällig :( men desire är det fullr ös på som vanligt :) ne faan ska nog ta o baka lite så det blir något vettigt gjort idag. 
 
älskar min underbara lilla family <3

säger bara blä

 

kärlek

ibland önskar man saker som man tror att man vill ha men istället kan man glädjas åt det man har!
jag har en underbar familj som jag älskar över allt annat och som jag skulle kunna offra hela mitt liv för :) och det gör verkligen livet värt att leva <3
 
livet flyter på rätt så bra nu mira växer så det knackar och desire är pigg som vilket annat barn som helst.... proverna visar inga konstigheter äntligen lyser den saatans sjukdomen med sin frånvaro det e underbart...
 
Desire har en liten shettis ponny som hon sparade pengar till helt själv :) han heter Ranjo och är helt snäll och mysig tom mormor har vågat klappa honom trotts sin enorma rädsla för hästar!
 
nej nu ska Desire o jag se om vi kan göra något vettigt idag. hejpa
 

Lilla Mira

I april blev Desiré stolt storasyster till lilla Mira <3 Desire hjälper mig med allt mata byta blöja osv har helt klart världens mysigaste ungar :)
 
Jag och patrik gifte oss i Juni och tro det eller ej men de är bättre än någonsin melllan oss helt underbart :)
 
har funderat på att kanske börja blogga lite smått igen men vi får väl se hur det blir... kanske som nu ett inlägg/år :)
 

RSS 2.0