Imorgon

I morgon bär det av till linköping... dom fixar och donar här så vi kan komma iväg tidigt vilket  är enormt skönt...!!! ser ut som om vi skulle kunna komma härifrån runt 9 skönt skönt...!

Dagen har varit oerhört seg kändes som den aldrig skulle ta slut... men nu äntligen kan jag gå och sova :)

Jag var på mcdonaldshuset idag och fikade det är ta mig faan guld värt det stället satt med personalen och bara pratade länge länge kändes som om jag aldrig skulle sluta prata men av någon konstig anledning kändes det mycket bättre efteråt...så nu känns det som om jag skulle kunna orka med en vecka till... men jag behöver komma hem och tvätta lite kläderna är typ slut nu :/

desiré har inte varit så pigg idag och hon vill inte äta nåt alls idag...känns enormt jobbigt men det löser sig hoppas jag i alla fall...!

Torsdag

På torsdag bär det av till linköping... men det känns lite sådär nu för då ska vi vara i linköping till måndag sen ska vi tillbaka hit upp för dom ska ta ett benmärgsprov sen blir det tillbaka till linköping på tisdag  igen så det hade ju lika gärna kunnat vara kvar här till tisdag...men men nu var det bestämmt så...!

Dom har letat efter massa tänkbara virus som skulle kunna påverka trombocyterna...men kan inget hitta så nu ska dom se på benmärgen om det är något som spökar där...! Hoppas att dom hittar något snart så dom kan göra något åt det för det här är ju helt hopplöst!!!!!!!!!!!!!

Annars har dagen varit as seg är slitigt att vara här uppe själv.... man måste faan nästan vara 2 st!!!!!!!!!!!!

Från det ena till det andra

Idag var det menat att vi skulle få åka hem och få näringsdroppet i västervik... men när läkaren kommer på morgonen är det precis som vi aldrig pratat om det *morr*
Men sedan sa hon att hon skulle ringa till västervik för att se när det kan bli aktuellt att få komma dit alltså sa hon till oss att vi skulle få komma dit utan att ens ha pratat med västervik...!

Och nu blev det såhär västervik vill inte ta emot oss för desirés trombocyter fortfarande sjunker...vilket dom heller inte sagt till oss...men tack och lov kunde linköping ta emot oss så det blir flytt dit på onsdag eller torsdag... och det ska bli jävligt skönt för där finns det i alla fall läkare man kan prata med.....!!!!!!!!!!

Men om jag förstod det hela rätt idag så blir det minst ett par veckor till på sjukan.... så nu gäller det för mig och patrik att komma på något bra sätt att bytas av lite som funkar med jobb och allt, givetvis fattar jag att det blir jag  som tar den största biten...och det är helt okej men jag tar ta míg faan inte allt....!

Annars här uppe i huddinge är det pest och pina desiré vill hem och jag med för den delen... sen är det svårt att vara här uppe själv... blir väldigt mycket mindre röka vilket är bra på sitt sätt men jag blir ju inte så glad.... sen är det inte heller så lätt att ordna sig lite att äta så idag har det blivit lite frulle.... men men det ska nog bli bra....!
´
längtar tills vi får komma till linköping!!!!!!!!!!!!!

Ojoj vilken vecka

Vi har varit i huddinge i 1½ vecka...desiré är fortfarande kvar där...!

Det började med hennes mage men så fort dom tog bort sondmaten ordnade den till sig så hon blev pigg började äta själv och mådde väldigt bra :)

Men sen i söndags sjönk hennes blodvärde jätte mycket och det kom blod i avföringen dom misstänkte magsår så på måndagen fick hon blod och trombocyter...på tisdagen gjorde om ultraljud på magen men såg inget konstigt senare på dagen gick dom ner i magen och tittade men dom såg bara koagel så mest troliogen ordna det till sig när dom fyllde på med trombocyter...!

Nu är dom kvar för att se så det håller sig stabilt och det inte inträffar något mer...så med lite tur får dom komma hem på måndag...!

Idag tar Lisa studenten så nu har vi diskat städa fixat tårta och grejat.... sen blir det stan och senare en öl eller 2 mums :)

RSS 2.0