Nu är hösten här...

Höstdepprisionen kryper sig på som en äcklig liten fästing.... Finns ingen så hemsk årstid som höst man blir faan deppad bara man tänker tanken höst...!

Desiré har fått enormt ont i sina ben hon kan knappt stå själv vilket är mindre kul :/ det finns inte mycket man kan hitta på med ett energi knippe stillasittande...!

Igår var vi på ölands djurpark det var jätte trevligt det var bara vi som var där inte en kotte till :) men då fick man ju tilfälle att titta på alla djuren !!!

Sega dagar

Det är segt på dagarna nu man vet inte riktigt vad man ska hitta på.... sålde min bil igår så nu ska de till att hitta något annat att åka runt i !

Desiré mår jätte bra dom har tagit bort hennes dropp helt så nu slipper vi dessa sjukhus nätter vilket är enormt skönt... men det är fortfarande resor till huddige varannan vecka dom är dryga men det går...!

Nu känner jag att man skulle kanske försöka hitta ett jobb som skulle passa ihop med sjukhus och grejer eller kanske plugga lite men det e så dåligt med distans grejer och sitta i ern skolbänk vet jag inte riktigt om det skulle finnas tid till...!

Nej nu ska vi ut och leka lite :)

RSS 2.0