Flyttat

Nu har vi installerat oss i ankarsrum och det är enormt skönt.... både jag och desiré har blivit mycket gladare sen vi flyttade hit känns super skönt...!

Sen har vi flyttat ner sara och henke till ankarsrum.. nu är dom sambos grattis :)

Var och hälsa på Mattias och Karin härom kvällen det var trevligt och gud så fint dom bor... är faktiskt riktigt avis...! Desiré fick mat av mattias så nu ska hon dit hela tiden och äta mat :)

Annars går det mesta framåt... dom har glesat ut droppet till var fjärde natt jag hoppas snart vi kan sluta med det helt... det borde man kunna göra för desiré äter jätte bra och dricker ett helt gäng näringsdrycker...!
Vi åker till huddinge varannan vecka vilket är jävligt jobbigt men det kanske kan glesas ut det med... bara hoppas på det!

Och Tessan fick en liten tjeja till hon ska heta Tova ett jätte fint namn tycker jag! Riktigt söt liten bebis :)

Plocka packa flytta jippi

I morgon bär det av oj vad jag längtar känns som om jag skulle kunna ta allt på huvudet och springa ner till ankarsrum :) Nej faktiskt det ska bli enormt skönt!!!!!!

Desiré börjar gå upp i vikt igen vilket är skönt bara hoppas det håller sig så!

På måndag drar vi till huddinge igen då får vi nog svar på benmärgsprovet dom tog sist det är spännande och nervöst hoppas hoppas allt är bra nu!!!!!!!!

Sommar sommar

Jobbigt med denna värme man orkar ju inte ta sig för något alls...!

Sjukhuset var tredje natt fortfarande det är ganska jobbigt man får ju ingenting vettigt gjort längre... :(

Desiré går ner lite i vikt igen hoppas att det bara är en tillfällig svacka...!

Själv mår man typ som en påse skit... tycker det känns jobbigt...längtar så mycket efter att få vara en vanlig familj med barn på dagis och jobb att gå till och att desiré ska få lite vänner att leka med... att hon ska få leka med andra barn... man ser på henne att hon längtar så mycket och hon vill så gärna leka med andra men men det kommer en tid då hon får det då hon kan det..!

Förhoppningsvis kan vi få tillgång till lägenheten i veckan nu... hoppas hoppas verkligen att vi får det...!

Desiré har typ blivit världens fränaste... för några dagar sen var mamma barnvakt åt henne så satt hon och hällde ut vatten på bordet och när mamma frågade om man fick göra så svarar desiré  sluta upp mormor haha hon är så rolig !

RSS 2.0