Det är inte lätt

Det är inte lätt när man inte vet vad man vill...eller vad man borde inte heller lätt när vill och borde inte passar bra ihop... Jag vet vad jag vill och jag vet vad jag borde ähh vad F**

Desiré mår ganska bra nu... blodtrycket var bra idag för första gången på länge... och allt flyter på bara hålla en tumme för att det fortsätter...!

Det är jobbigt att vara utan min lilla mys gumma.... ikväll åkte hon till pappa igen... hon har ändå gillat läget okej... och hon tycker mammas nya "hus är bra för det finns ju gungor utanför :)

Snart dags att hoppa i säng hur man nu ska lyckas sova utan henne...men det ska nog gå...!

Nya lyan...

Känns lite bättre än vad jag kunde tänka mig i nya lyan i gunnebo.... Men jag är inte mer än människa självklart saknar jag mannen jag planerade brölopp med självklart saknar jag allt vi hade... och livet pendlar just nu mellan panik och ångest.... men det måste bli så här finns inget annat just nu!!!

Jag har varit utan Desiré sen i torsdags saknar henne så det gör ont i hela kroppen..men det var bättre att hon fick vara hos pappa först så det inte blev för mycket förändring på en gång... men idag ska jag äntligen hämta henne... kl 12 jag har väntat på att kl ska gå... men den bara kryper fram :(

Få se vad Desiré tycker om nya lyan... förhoppningsvis kommer hon att trivas okej åtminstonde...!

Så livet kan bli

Jag hade äntligen fått ett hem en fin och mysig sambo ett lugnt och tryggt hem...men vad händer massa skit....Jag och patrik har gått ifrån varandra jag har hittat en liten 2:a i Gunnebo där får jag försöka plocka ihop mitt liv igen om det nu går....!

Jag är så besviken på dig Patrik... Jag hade hoppats....!

Huddinge

Nu har vi tagit bort Desirés cvk...känns skönt känns ändå som ett litet litet steg i rätt riktning.... men man vågar absolut inte ropa hej än!!!

I övrigt såg allt bra ut även den här gången...lite hoppiga prover men inget märkvärdigt!!!!

Själv sitter jag och är mest små sur hela tiden... tycker att saker o ting har gått överstyr... ibland undrar jag hur folk tänker egentligen... men det e nog jag som tänker konsigt....!!!

Tråkigt väder är det också :/

Sjukhus...

Idag började dagen perfekt... Desirés sondslang hade åkt ut i natt... vi hade en tid på sjukan så det var väl okej men det är inte okej att sätta den... donnan är stark nu...blir svårare och svårare när det e saker hon inte vill...! Och det gör så ont i hjärtat att behöva hålla fast henne men men det måstes göras!

Vi var och hälsade på Carola och Åsa på sjukhuset.... jag hade föreställt mig det värsta typ en blåslagen liten tjej som var typ nerdrogad av morfin... men så glad jag blev när jag såg henne... och att hon är med och kan eller ja försöker göra sig förståd...hon såg faktiskt fräch ut i jämförelse med vad man kan tro!!!  Och Åsa det kommer att ordna sig... med allt!

REGN :(

I morse är nog första gången jag vaknar och känner att jag vill ta en promenad men nej regn regn.... så nu vet jag inte vad vi ska göra vi har varit hos mormor...vi har diskat och plockat lite men nu då???!!!!

Hade svårt att somna i natt funderade en massa på livet.... ibland kommer frågan varför upp och blir för stor..... jag kommer aldrig få svar på mina varför.... så egentligen är det bara släppa dom...!

Men ett litet facit till livet skulle inte sitta fel... eller bara att någon kunde säga att så nu är Desirés cancer borta för gott nu kommer den aldrig mera tillbaka... men nu kan dom inte det... ibland blir väntan på nästa för mycket... väntan på framtiden... livet är ganska skört och man vet aldrig hur det kommer sluta... tur är väl det ibland... men va faan!!!!

Neee det e nog bara släppa alla skit tankar och försöka göra något av den här dagen...!

Grattis :)

Nu är det babyboom på hög nivå :) Lena sara och Jessan kommer få ungefär samtidigt... roligt ju :)

Jag är så glad för deras skull men samtidigt känner jag en skum känsla av avund.... Jag skulle så gärna vilja ha fler barn... men orken finns inte nu och rädslan är lite mer än vad jag skulle fixa i detta läge...! Men längtan efter en liten är inte liten! Men min tur kanske kommer den också någon gång i framtiden.!

Ja snart e det jul igen :) hoppas vi kan få en normal jul i år.. förra året fick desiré cellgifter på julafton men hann hem till maten och julklapparna tack vare hjälpsam personal :) Året innan minns jag inte ens.. antagligen var det väl gifter då med :/

så högst på min önskelista står en riktigt julafton för Desiré!!!!!!

Jippi

Det gick super bra i huddinge... om 2 veckor ska vi upp igen då för att ta bort cvk:n Jippi sen ska dom börja trappa ner på sandimunnet och just nu känns det som om allt går toppen... men peppar peppar!!!!

Hennes prover såg bra ut trombocyterna börjar äntligen stiga och lever värdena börjar rätta till sig... alltså denna här gången var första gången jag åkte hem från huddinge med ett leende på läpparna :)

Idag ska vi åka in till stan och se om vi kan handla något roligt.... ska försöka hitta någon typ av natt lampa vi kan ha mellan desirés och vårat sovrum...!

Idag bär det av till huddinge

Usch e så trött på huddinge e så tråkigt att åka dit leka en stund på mcdonalds huset sen sova sen gå till sjukan där tar det normalt ca 1 timme sen åka hem igen.... känns så meningslöst för det dom gör där skulle dom lika gärna kunna göra i västervik eller linköping SUCK

Jag tycker så synd om så många människor just nu det är så många som har det svårt och så många som har mist på bara kort stund.... Nu tycker jag att det får räcka om det nu finns någon där uppe så kan han väl ändå sätta stopp för allt elände...!!!

Åsa jag hoppas av hela mitt hjärta att carola vaknar snart!!
Sandra jag hoppas verkligen att på något mirakulöst sätt att noomi ska bli frisk.

Och sen alla som inte finns med oss
RIP


RSS 2.0