Tillbaka i huddinge

Desirés vikt går bara ner så nu e vi tillbaka i huddinge för läkarna ville ha henne här onsdag och fredag denna vecka... bara hoppas på att det vänder med vikten också snart...!

Idag var jag på kurs risk ettan... det var faktiskt ganska givande och intressant...men den hade nog gett lite mera om det hade varit en grupp människor som ville diskutera... men jag kunde ibland känna att det var bara jag som överhuvudtaget svarade....så jag försökte vara tyst jag med men det är inte lätt ibland.... :)

nehe en kopp kaffe och sen en dusch...sen e det nog bara slå huvudet i kudden

hemma...

äntligen har vi fått ordning på internet så nu kan man blogga lite även när man är hemma....!

Desiré mår bra hon e lite grinig ibland men det får man hoppas att det bara är lite dåliga dagar...!

Idag ska vi till jennie och jossan på kalas...sitter och försöker komma på vad dom ska få i present men det är inte lätt...dom önskar sig typ ingenting :/

Vi börjar få lite ordning på huset det går sakta men säkert framåt...!!!

Nehe frukost nu...

Hemma...

Vi har varit hemma sen i måndags kom tillbaka till huddinge idag... är lite svårt att blogga hemma vi har inte fått ordning på nätet....!

Desiré mår suveränt bra hon äter själv nu JIPPIE vad det är skönt.... hon hade kalas igår fyllde 2 min lilla gumma :) så mormor och och alla hennes mostrar var där eller nästan alla i alla fall.. :) Och maj var också där det var trevligt !!!

Vi hoppas på att få komma iväg hem i morgon igen och jag tror nog inte det ska vara några problem eller hoppas inte det i alla fall :)

Vi var tvungna att åka till linköping igår för att hämta en medicin fanns inte på något närmare apotek.... så då passade vi på att hälsa på avdelningen och dom blev super glada... dom sjöng för desiré och hon fick present av dom... gulliga det e ju så man saknar dom lite de har ju ändå varit med i vårat liv i 1 ½ år...!

Och när vi kommer hit till mcdonalds huset fick desiré en kitty liggvagn i present.... gulliga :)

Jaha det var väl allt jag hade idag...  :)

Lördag

ja idag har vi åkt och tittat lite....som vanligt.... vi var vid bromma flygplats och tittade på flygplanen desiré tycker att det är skit kul...så varje gång vi åker därifrån har vi en extremt sur unge i bilen men man har ju ingen lust att sitta där hela dagen...!

Hoppas verkligen vi får åka hem på måndag...har så mycket att fixa... måste till polisen och fixa leg måste ringa körskolor om den där förbannade risk ettan.... måste se om vi hittar en present till desiré.... minsta grejer som måstes göras blir en enda jävla stress... :(

jadu undrar vad som händer med allt.... Suck!!!

Fredag

idag gick det jätte fort på sjukhuset... det var skönt desiré är piggare....!

har idag inte gjort ett skit haft bara väldigt tråkigt.... nu börjar rastlösheten ge sig till känna igen :(

nu ska vi försöka få desiré att sova lite kanske även mamma somnar är jätte trött...!

Sol....

Blev en kortvisit på sjukan idag skönt.... men det blev ingen permiss hem som väntat mindre roligt... desiré är mycket bättre i magen.... skönt det med...!

Idag har vi inte gjort ett skit men desiré har ätit lite idag typ 150 välling och en halv smörgås JIPPIE....!

snart fyller desiré år.... 2 år  och det kan hon säga så fort man säger kalas säger hon 2 :) hoppas vi är hemma tills dess men jag tror inte det... fast jag vet att desiré ska få packet på posten av sin kusin och då blir hon nog super glad...!!!

Sjukhus...

Haft en hel dag på sjukan...några prov som spöka och vätskedropp....desiré får nu inte äta ett skit inte dricka mjölk eller annat fett och sött det enda som hon får är majsvälling och vätskeersättning.....!!!
Men nu till problemet försök säga nej till sitt barn när hon väl börjat smaka efter ca 8 veckor mat vägran...ALDRIG
men man får väl hålla det på en bra nivå i stället....!!!

det blir nog ingen permiss i helgen... hon är inte så pass bra...pigg är hon fortfarande och tur är det annars skulle vi läggas in med buller o brak...!!!!

Har nu tagit reda på att jag inte behöver söka om tillståndet utan det blir åter gällande den 26/3.... och dom kan inte skicka ut något förräns tidigast då...så nu ska jag ringa i morgon och kolla om jag åtminstonde kan beställa tid för teori och uppkörning eller om jag måste vänta tills det har blivit gällande igen...!

Jävla faan jag ska aldrig mer köra för fort jag ska bli nästa mari-louise....!!!!! Om du läser detta hoppas jag att du ser det som skoj... :)

Nej det e nog lika bra att slå huvet i kudden...ska till sjukan i morgon med *suck*

booooring

Jag har nu tillbringat 4 timmar på ett litet litet rum på sjukan för desiré var tvungen att ha lite dropp.... var så segt trodde aldrig att dom 4 timmarna skulle gå...!!!

angående min fortkörnig....dom som påstår att dom håller hatigheten på E4 ljuger..... nu hade jag bara oturen att träffa på en polis vilket måste vara en jävla otur för hur många poliser har man sett på E4????

Kvar i huddinge

Idag blev det ingen permiss hem...desiré har gått ner ett kilo i vikt sedan i torsdags.... och nu har vi fått svar på varför...hon har fått något som heter rota-virus... man kan säga att det är en typ av magsjuka.... och mest troligen är det väl det som patrik har också.... så nu får ingen av dom vara ute i köket... för det smittar värre än magsjuka säger dom...!

Nu har jag fått veta att jag fick 1 månad spärrtid på körkortet sen e det bara att göra om teori och uppkörning.... en månad räknas från den dagen man åkte dit så om 10 dagar kan jag ta mitt körkort igen JIPPIE

Torsdag...

Vi får åka hem idag men det blir sent måste stanna tills i alla fall kl 15 för att se så inte desiré får någon reaktion på en medicin hon fick idag...!

Dom kom hem med bilen efter mycket om ochmen skööönt...!

Tillbaka i huddinge...!

bror skulle köra hem bilen åt oss idag... men det gick inte länge förrän han ringde o bilen var sönder...! så nu är patrik o hjälper dom att fixa.... hoppas på att dom får ihop bilen !!!!

får se hur d går i morgon kanske får vi åka hem igen.... hoppas!!!!!!

hemma

Nu är vi hemma äntligen... kändes jätte konstigt att komma hit inte alls som jag hade trott men det blir nog bra när man har varit här ett tag :)

Känns i vilket fall som helst väldigt skönt att slippa huddinge ett tag !!!! Ska tillbaka på onsdag kväll....sen läkare på torsdag eventuellt hem igen sen....vi får se !!!

menigslös....

ytterligare en meningslös dag gjord här uppe... har haft så jävla tråkigt idag börjar verkligen verkligen längta hem nu :(

Tack F.M för tipsen men tyvär är det så att desiré får inte vara bland folk inte gå i affärer eller vara på köpcenter så alternativen denna årstidär väldigt begränsade är ju inte alls mycket utomhus aktiviteter just nu :(

Pratade med en på "jobbet" idag och började längta till sommaren hoppas verkligen jag får/kan jobba i sommar är så fruktansvärt kul med alla "ungar" och även dom mysiga jobbarkompisarna man har.... sen att man får bossa lite ibland e ju också roligt haha!!!!!!

nehe nu e det dags att ge dotter lite "mat"......

Lördag...

Känner att det skulle vara suveränt skönt om vi fick åka hem på måndag men det e ju bara vänta och se.... man hoppas inte ens längre för det blir ju bara uppskjutet i alla fall...!

Idag har desiré hittat sig en kompis dom har lekt hela morgonen men nu har dom åkt hem vilket vi nog alla tycker är tråkigt det är så roligt när desiré får någon att leka med för annars kan hon ju inte det :(




Vad vi ska hitta på resten av den här dagen har jag faan ingen aning om... hoppas den går fort i alla fall...!

Ingen hemgång

Ingen hemgång i helgen...kanske måndag men jag hoppas inget...!

Desiré är lite sämre idag hängig och så... !!!!

vilken dag....

en hel dag på sjukan och ingen hemgång....!!! dropp och kräk... men nu e vi tillbaka på mcdonalds....!!!

Kanske hemgång i morgon hoppas !!!!!!

Usch faan

Är så trött på att bara sitta o glo vet inte vad man ska hitta på alls... sen känner jag en liten gnutta rädsla över att åka hem... kommer det bli bättre hemma eller e det på väg att skita sig med allt??? Det är inte Desiré jag menar nu för med henne är det okej... förkylningen blir visserligen sämre men det är ingen feber än i alla fall peppar peppar..:!

Jag tänker mycket lite för mycket blir väldigt ledsen tycker att det mesta är jobbigt nu...önskar avhela mitt hjärta att det snart ska vara över så man kan ordna upp allting.... så det kan bli lite ljus i vardagen igen....!!!

Det går verkligen upp och ner i humöret hela tiden... behöver lite sol fint väder och frisk luft undrar när man kan få det bara grått och trist här uppe :(

Förkyld....

Både jag och desiré har blivit förkylda...så vi har typ väckt varandra genom hosta hela natten så patrik har inte heller lykats sova speciellt bra :(

Annars knallar allt på här... vi är riktigt uttråkade nu vet inte riktigt vad vi ska hitta på längre... är så jävla tråkigt att åka runt i bilen o glo men det är minst lika tråkigt att sitta på huset... och något promenad väder är det INTE!!!

RSS 2.0